2 juli

| Dagligen
God förmiddag, godingar! Söndagen den 2 juli har hittills spenderats med en liten sovmorgon och den obligatoriska helg-kaffet i sängen, ett härligt pass på gymmet och en frukost bestående av minutbröd och dagens andra kaffe i soffan framför en serie. Härlig med andra ord!
 
Idag njuter vi lite extra innan den nya veckan drar igång. En vecka som innebär mycket jobb, dagar som vi går om varandra, uppskrivning och nytt jobb på gång. Mycket spännande med andra ord, och det gillas ju. Men det är då det och nu är nu. Vi inväntar svärföräldrarna som kommer för att hjälpa oss med att borra och skruva upp sakerna i sovrummet, ta en fika, en sväng i staden samt sedan lite mat här hos oss. Kul att variera middagarna lite och att få umgås lite extra.
 
 
 
Igår kom jag hem till detta efter ett kvällspass på jobbet - ett glas Prosecco! Vi satte oss i soffan och njöt av en rosa himmel, en film och varandras sällskap. Jag tycker verkligen att hans sällskap är magiskt och blir varm i hjärtat otagligt många gånger per dag. Känslan av att man alltid har något att prata om, skratta åt/över, diskussionerna som kan bli allvarliga men slutar alltid i en puss eller två. Alla detaljer har det där lilla extra. Nej, kärlek minst sagt ljuvligt och vardagen blir mycket bättre när man får dela den med någon som man tycker om. 
 
Nu ska jag ta och röja lite här hemma och förbereda inför morgondagen samt lite annat smått och gott. Vädret har varit grått, regnigt och tråkigt hela veckan och är även det idag. Men vi gör det bästa utav situationen, eller vad säger ni? 
Kom ihåg mig?