The View from Empire State Building

| Dagligen
 
En duva uppe på Empire State Building blickar över staden..
 
Måndag och ny spännande vecka är här! Det är skönt att vara hemma i sin lägenhet må jag lova, haha. Att dela hotellrum med tre andra tjejer med olika behov var inte igår man gjorde. Men ack så mysigt. Helgen har gått i ett svep sedan jag kom hem i fredags eftermiddag. Planet var försenat från New York till London, så vi blev strandade där i 2 timmar innan vi kunde åka mot Köpenhamn. Men turen i oturen var det, för någon av våra väskor var incheckade med fel nummer och det fixade en snäll kvinna i London. 
 
Vet inte riktigt hur jag ska skriva om allt som jag har upplevt i New York. Ska jag dela upp det eller blanda inläggen? Tror jag i alla fall börjar med en av de mäktigaste sakerna, och det får vara Empire State Building. Hit upp åkte vi tidigt på måndagen efter frukostbuffe i samma byggnad. Empire låg på samma gata som vårt hotell - alltså mitt i smeten. Och därmed något vi såg hela tiden när vi befann oss i det området. Hit hade vi redan innan köpt biljetter, och detta var dessutom VIP-biljetter så vi slapp all kö förutom i hissen, såklart. Vilket var otroligt skönt då det är olika steg man får gå igenom för att komma upp till våning 86 och utsikten. 
 
 
Chrysler building och vy över Manhattan
 
 
Central Park bakom skyskraporna
 
 
 
Empire Stat Building var som sagt mäkigt! Det pirrade i magen när man stod där uppe och blickade över denna stora och tätbebygda stad. Helt otroligt vad mycket som får plats på denna yta! Efter någon dags vandring i New York så kände man till en hel del och kunde peka ut och uppskatta det på ett helt annat sätt. Underbart!Marcus Palm

Wow, Riktigt fina bilder! New york är fantastiskt!


Kom ihåg mig?